ENDELIG 1.plass!!!

Vi kjørte inn til en storslagen seier i årets siste race i Vaxholm, Sverige. Utrolig deilig å endelig kunne stå øverst på pallen ettersom vi har kjempet oss oppover gjennom hele sesongen. Oppsettet på båt og motor fungerte optimalt for forholdene og vi hadde høyest fart i hele feltet.

Racet ble kjørt som longhaul, i dette tilfellet lange runder med "beach-stop" og løping på stranden mellom hver runde. Vi fikk en dårlig start og kom sist ut av feltet pga kald motor, men kjørte oss raskt oppover i feltet og ved slutten av første runde lå vi allerede på en komfortabel 2.plass. Inn mot første "beach-stop" var vi like i helene på leder Mr.Dynamite. Ut fra stoppet lå vi side om side oppover mot running og på tilbakestrekket kjørte vi helt på kanten og klarte å ta ledelsen. En posisjon vi holdt resten av racet.

Det var stor spenning på hvert av de fire "beach-stoppene" ettersom man kommer relativt jevnt inn på stranden og løpingen avgjør mye for hvordan kommende runde blir. Meget morsom racing både for publikum såvel som førere.

Ingen kommentarer: