Whiteair EM neste...

Team Kamikaze satser alt foran årets EM i Thundercatracing som avholdes på Isle of Wight 18-21. september. Vi drar sammen med sammenlagtleder i Svensk mesterskap, Rolle og Roine Sjøgren (Mr.Dynamite) samt team Bergsprengare.

Vi er fortsatt usikre på om vi kommer til å kjøre standard klassen eller blueprint. Forskjellen ligger i motoroppsett, da en i blueprint har mulighet for visse endringer innen spesifisert reglement.

Det er første gang i historien det avholdes et Europeisk Mesterskap i denne klassen. Det vil bli en utrolig lærerik helg der en får kjøre mot noen av verdens beste utøvere innen sporten. Kan vi klare å handle opp med de beste..?


Mesterskapet går over 3 hele dager og innledes fredagen 19. sept med Surf konkurranse. Lørdagen kjøres rundbane og det hele avsluttes søndagen med et knallhardt Longhaul rundt hele Isle of Wight!
Whiteair er en enorm ekstremsport/musikk-festival hvor det er forventet et stort antall tilskuere. I tillegg til Thundercatracing kan man oppleve skating, flyakrobatikk, vindsurfing, kiting, wakeboarding +++... Vi gleder oss!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till i England! Det där med akrobatik kan ni ju, det såg vi i Östhammar (hi-hi).
Vi håller koll på webben hur det går!
Kram från Eva och resten av BabyBlueBrothers

Anonym sa...

Takker:)
Godt å høre at vi har støtte hos søta bror... Vi skal kjøre hardt! s&t

Anonym sa...

Grattis till 3:e platsen!!!!
Mycket bra gjort med allt ni råkade ut för!
kram på er / Eva och alla i Team Baby Blue Brothers